Preparati

BCN Institute – Spektar mezokozmetičkih proizvoda

Sponzorirani članak

BCN mezokozmetički proizvodi djeluju na zatezanje i pomlađivanje kože, potiču regeneraciju kože lica i tijela, koriste se kod gubitka kose, hiperpigmentacija, opuštene kože, lokalizirane masnoće, celulita, strija, ožiljaka od akni

BCN Institute predstavlja jednu od najjačih svjetskih tvrtki u području mezoterapije koja estetskim profesionalcima i liječnicima iz cijelog svijeta pruža najširi spektar mezokozmetičkih proizvoda na tržištu za izvođenje najnaprednijih mezoterapijskih tretmana.
BCN mezokozmetika pruža učinkovita, sigurna i znanstveno dokazana rješenja. Radi se o neinvazivnim tretmanima koji su bezbolni, bez nuspojava i pružaju odmah vidljive rezultate.

BCN Mezoterapija – sve na jednom mjestu

BCN mezokozmetički proizvodi učinkoviti su, sigurni i neinvazivni, a njihovo djelovanje i znanstveno je dokazano. Rješavaju široki spektar problema kože i pružaju kvalitetne sastojke tamo gdje su potrebni.

Ovisno o tipu proizvoda, djeluju na zatezanje i pomlađivanje kože, potiču regeneraciju kože lica i tijela, koriste se kod gubitka kose, hiperpigmentacija, opuštene kože, lokalizirane masnoće, celulita, strija, ožiljaka od akni.

Nema estetskog problema kože na koji BCN Insitute nije dao odgovarajući, učinkoviti odgovor svojim klasičnim proizvodima ili optimalno pripremljenim koktelima. Svi proizvodi koncipirani su kako bi se svakom klijentu moglo pristupiti inidividualno i dati mu najbolje moguće rješenje upravo za njegov problem.

Grupe BCN Institute proizvoda:

  • BCN CLASSICS – ORIGINALNE MEZOTERAPIJSKE FORMULE
    U grupu ovih proizvoda ulaze čisti aktivni sastojci s pažljivo odabranim farmaceutski kvalitetnim formulacijama. Sterilni su, bez konzervansa i aditiva, a mogu se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim grupama BCN proizvoda.
BCN Institute - BCN Classic
  • BCN COCTAILS – savršena mješavina za svaki tretman
    BCN Coctails proizvodi su koji kombiniraju savršeno proučene i razvijene aktivne sastojke kako bi se iskoristila sinergija između različitih aktivnih principa i povećao njihov učinak na lice i tijelo. Mogu se koristiti samostalno ili kombinirati s drugim BCN grupama proizvoda. Sterilni su, bez konzervansa i aditiva, a pakirani su u bočice od 10 ml za jednokratnu upotrebu.
  • BCN ADVANCED – pametni mezokozmetički proizvodi
    Glavni sastojci ove grupe proizvoda su peptidi nove generacije, koji djeluju u sinergiji s drugim naprednim aktivnim sastojcima poput kolagena, hijaluronske kiseline, vitamina itd., kako bi se postigli spektakularni rezultati u tretmanima kože i kose.
BCN Institute _ BCN Advanced
  • BCN PEELS – dubinsko osvježavanje kože
    Pilinzi iz BCN Peels raspona kemijski su eksfolijanti koji djeluju, ovisno o svom intenzitetu, na različitim dubinama i dermisa i epidermisa te potiču proces obnove dermalnog matriksa. Rezultat ovog procesa je dubinska regeneracija i koža postaje elastičnija, svjetlija, mekša, homogenog tona i teksture.
BCN Institute _ BCN Peels

Kvalitetni proizvodi – vidljivi rezultati – minimum utrošenog vremena

BCN Institute nudi širok raspon proizvoda i tretmana za sve tipove kože s izrazito brzim i vidljivim rezultatima. Uvođenje ovih tretmana u ponudu kozmetičkog salona omogućuje još kvalitetniji rad i veće zadovoljstvo klijenata, kojima je u današnjem užurbanom načinu života potrebno upravo to – kvalitetni proizvodi koji osiguravaju brze i vidljive rezultate, uz minimum utrošenog vremena.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri