Preparati

Showroom poljske kozmetike  

Sponzorirani članak

Showroom poljske kozmetike namijenjen distributerima i profesionalcima, predstavnicima industrije ljepote, održat će se 26. rujna 2024. u Veleposlanstvu Republike Poljske u Zagrebu, s početkom u 10 sati

U Veleposlanstvu Republike Poljske, u Miramarskoj 23, u Zagrebu, 26.09.2024. u 10,00-16.00 h održat će se Showroom poljske kozmetike, namijenjen distributerima i profesionalcima, predstavnicima industrije ljepote.

Tijekom showrooma predstavit će se 8 proizvođača kozmetike iz Poljske, koji će prezentirati svoju najnoviju ponudu i inovativne linije proizvoda.

Bit će to jedinstvena prilika za upoznavanje novih trendova u kozmetici i uspostavljanje izravnih odnosa s proizvođačima koji nisu prisutni na hrvatskom tržištu.

Navedeni proizvodi uključuju: prirodnu, vegansku, ručno rađenu kozmetiku koja kombinira prirodne sastojke s najnovijim dostignućima znanosti i biotehnologije, kao i premium proizvode za oblikovanje noktiju.

Za sve sudionike showrooma predviđeni su kozmetički poklon paketi kao i zakuska, a sudjelovanje u showroomu i razgovorima B2B je besplatno.

Prijava

Prijava je obvezna na sljedeću e-mail adresu: zagreb.amb.rsvp@msz.gov.pl do utorka, 24. rujna, zbog definiranja termina razgovora svakog sudionika B2B razgovora.

Prijavljeni će povratno biti obaviješteni o terminu pojedinačnog razgovora na kontakte navedene u prijavi (prilikom slanja e-maila potrebno je navesti broj telefona za kontakt). 

Organizatori Showrooma poljske kozmetike vesele se vašem dolasku!

Brandovi

Ne zaboravite – PRIJAVE DO UTORKA, 24. rujna 2024., na e-mail: zagreb.amb.rsvp@msz.gov.pl

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri