Oprema

Adéna® – fotoepilacija i fotorejuvenacija

Sponzorirani članak

Uređaj visoke tehnologije, potpuno siguran i izvrsnih performansi. Jedan uređaj - 5 vrsta tretmana! Iskoristite posebnu pogodnost - kupovinu na rate - bez banke

Adéna® je razvijena od specijalizirane kozmetičke opreme Ariane® i medicinske opreme Anthélia®, komercijalizirane diljem svijeta. Nastala je na temelju dubinskog istraživanja selektivne fotokoagulacije (analiza toplinskih reakcija kože) i iz detaljne analize različitih postojećih tehnika. Rezultat je uređaj visoke tehnologije, potpuno siguran i izvrsnih performansi.
Adéna® je idealan model za profesionalce koji žele započeti aktivnost tretmana ljepote pulsirajućim svjetlom.

Princip fotoepilacije IPL-om

Princip koji se primjenjuje za dugotrajnu fotoepilaciju (ili IPL uklanjanje dlačica) pomoću pulsirajućeg svjetla Eurofeedbacka je emitiranje prodorne zrake crvenog svjetla u kožu gdje je apsorbira tamni melanin korijena dlačica i pretvara u toplinu.

Temperatura postignuta u korijenu dlake je takva da dolazi do koagulacije klicine plazme (pupoljka i stabljike), što dovodi do konačne smrti dlake u anagenoj fazi (eliminira se 100%).

Druge dlake u katagenoj ili telogenoj fazi nastavljaju svoj ciklus rasta.

6 do 8 tjedana kasnije, ove preostale dlake bit će u anagenoj fazi i stoga se mogu uspješno liječiti.

Adéna® – IPL visoke učinkovitosti i maksimalne sigurnosti

Adéna® koristi patentiranu valnu duljinu od 475 nm i razlikuje se je od svih dosadašnjih IPL uređaja i lasera jer uništava ne samo melanin dlake nego i hemoglobin koji je okružuje. Svjetlosni spektar od 475 nm veže se na melanin iz dlake i krvni pigment hemoglobin što uspješno dovodi do termolize dlake i dlačnog folikula, ali i matičnih stanica oko dlačica. Takav način rada omogućava potpuno uništavanje dlake bez obzira na boju i debljinu dlake te fototip kože.

Nova IPL tehnologija omogućuje jednaku snagu emitirane energije tijekom bljeska, a novi apsorpcijski filteri omogućuju visoku učinkovitost i maksimalnu sigurnost za korisnike.

Ova metoda patentirana je i zaštićena od strane Adéna® IPL-a jer je znanstveno dokazana, a danas se smatra i jednom od najučinkovitijih metoda dugotrajnog uništavanja dlačica na svijetu.

Tretmani epilacije nisu opasni ako se rade kvalitetnim i provjerenim uređajem. Vrhunski uređaji koji su stabilni te imaju ugrađene kvalitetne filtere propuštaju samo čistu (bijelu svjetlost), koja je eliminirana od ultraljubičastog i infracrvenog zračenja. Zbog toga je primjena fotoepilacije ujedno i fototerapija koja dokazano nema negativnog učinka na kožu. Tretman se može raditi i tijekom ljetnog perioda, ali samo uz profesionalnu i kvalitetnu procjenu specijaliziranog EFB beaute stručnjaka.

Eurofeedback lampe

Lampa emitira filtriranu i sigurnu polikromatsku svjetlost koja omogućuje trajno uklanjanje neželjenih dlačica, nesavršenosti kože i znakova starenja.
S energijom od 10 do 18 J/cm² za fotoepilaciju i od 5 do 17 J/cm² za fotorejuvenaciju, Adéna® jedan je od najučinkovitijih uređaja na tržištu.

Općenito, glavni nedostatak lampi je gubitak energije tijekom vijeka trajanja aplikatora, što utječe na kvalitetu tretmana. Kako bi ispravili ovaj veliki nedostatak u IPL uređajima, Eurofeedback lampe opremljene su patentiranim elektroničkim sustavom koji detektira i kompenzira gubitak energije tijekom korištenja.

Zahvaljujući ovom ekskluzivnom regulatoru energije, Eurofeedback jamči konstantnu razinu energije s točnošću od 95% tijekom cijelog životnog vijeka svojih aplikatora.
Učinkovitost tretmana osigurana je od prvog do posljednjeg bljeska, zahvaljujući postupku koji je patentirao Eurofeedback.

Jednostavan za korištenje

Eurofeedback IPL automatski prilagođava trajanje impulsa, valnu duljinu i broj impulsa koje emitira lampa. Bljeskanje se provodi prema samo 2 kriterija odabrana od strane operatera – fototip kože i vrsta tretmana.

Filtrirano i sigurno svjetlo

Filter je ključni dio u osiguravanju kvalitete i sigurnosti tretmana. Eurofeedback koristi tonirani apsorpcijski filter u masi, koji spektar učinkovito oslobađa nepotrebnog ili opasnog zračenja kao što su UV (UVA, UVB i UVC). Kvaliteta isporučene svjetlosne energije zajamčena je tijekom vremena zahvaljujući ovom nepromjenjivom filteru. Stoga su ponuđeni tretmani bez opasnosti od štetnih posljedica za tijelo.

Profitabilnost

• Krug vodenog hlađenja osigurava dugovječnost lampe i kontinuiranu upotrebu za visoku isplativost uređaja.
• Održavanje uređaja svedeno je na minimum.
• Izmjena aplikatora je jednostavna.

Značajke krojene prema potrebama profesionalaca

Adéna® LCD ekran omogućuje odabir odgovarajućih parametara tretmana bez rizika pogreške. Opremljen je prilagodljivim
7-inčnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir, koji nudi jednostavno korištenje svih funkcija. Softver za praćenje klijenata integriran je u sustav i omogućuje trenutnu analizu.

Eurofeedback je dizajnirao nadogradivu opremu kako bi zadovoljio svoje kupce, s funkcijom ažuriranja USB flash pogona koja automatski instalira novu verziju korisničkog sučelja na zaslon.

Tehnologija za sve tipove kože i dlačica

Tehnologija je sigurna za tretiranje svih tipova kože i dlačica.
Uz snažan generator, Adéna® proizvodi svjetlosnu energiju od maksimalno 135 J za tretiranje svih tipova dlačica, čak i one najfinije te na koži fototipova 1 do 5, bez rizika od opeklina (fototipovi 1 do 4 za francusko tržište).

Progresivna i trajna foto-epilacija

PREDNOSTI ADÉNA® IPL-a:

• Trajna foto-epilacija tamnih, plavih i bijelih dlačica (prosječno 6 tretmana)
• Rješenje koje nudi personalizirani tretman na svim zonama lica i tijela, čak i na uraslim dlačicama
• Sigurno i učinkovito na fototipovima 1 do 5
• Unaprijed programirani tretmani za jednostavnu upotrebu i izbjegavanje rizika od pogrešaka
• Patentirana oprema s EC ili EC Medilal certifikatom ovisno o modelu
• Učinkovitost zajamčena od prvog do posljednjeg bljeska zahvaljujući postupku koji je patentirao Eurofeedback
• Nježni i bezbolni tretmani
• Sa svojim sigurnim crvenim filterom utječe samo na dlačice tijekom trajanja bljeska. Osjećaj na koži je bezbolan
• Brza, precizna obrada svih zona zahvaljujući velikom kvarcu od 7,5 cm² i brzini tretmana do 1 bljeska svake 3 sekunde.

Fotorejuvenacija

• Visokoučinkovit neinvazivan tretman
• Sa svojim sigurnim žutim filterom, svjetlosni snop djeluje na razini epiderme i površinskog dermisa.

Područja primjene:

  • Uklanja hiperpigmentacijske mrlje i ujednačava ten
  • Anti-age / smanjuje fine bore, potiče proizvodnju kolagena i elastina za vraćanje elastičnosti i gipkosti kože
  • Prevencija protiv starenja, za blistavu kožu
  • Uklanjanje kapilara / selektivna fotokoagulacija mikrovarikoziteta uzrokuje njihovu kontrakciju te prirodnu eliminaciju.PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri