Oprema

Adipologie – revolucionarni tretman bez noža

Sponzorirani članak

Adipologie tretman pomlađuje tkivo, stimulira proizvodnju kolagena, uklanja masne naslage (2,4 cm nakon prvog tretmana) i celulit te učvršćuje kožu

Savršen tretman ne postoji… ili?
Savršen tretman mogao bi nas riješiti masnih naslaga, zategnuti kožu i pomladiti tkivo iznutra i, ako je moguće, sve to – bez odlaska pod nož. Što ako vam kažemo da smo saznali da takav tretman ipak postoji?

Jedan od posljednjih noviteta u beauty i wellness industriji upravo je Adipologie.
Ovu jedinstvenu patentiranu tehnologiju za oblikovanje tijela kojom se uklanjaju masne naslage uspoređuju s liposukcijom bez noža.

Kako Adipologie djeluje

Adipologie radi s LFU (Low Frequency Ultrasound) tehnologijom, koja se temelji na ekskluzivnoj multifokalnoj ultrazvučnoj tehnologiji niske frekvencije i niskog intenziteta. Razlika u stupnju prodiranja je ono što Adipologie čini revolucionarnim. Gađa nakupljenu masnoću čak i na najdubljim i najtežim područjima.

Za razliku od standardnog prodiranja od 45 stupnjeva pod kožu, omogućava da se pod kutom od 70 stupnjeva dođe do masne stanice. To je proboj koji zbija i pomlađuje tkivo iznutra. On taloži mehaničko-toplinsku energiju (učinkom povećanja) u tkivo kako bi ga nekrotizirao.

  • POMLAĐUJE TKIVO
  • STIMULIRA PROIZVODNJU KOLAGENA
  • UKLANJA MASNE NASLAGE I CELULIT
  • ZBIJA TKIVO
  • UČVRŠĆUJE KOŽU


Adipologie je jedina medicinski odobrena kozmetička oprema na tržištu koja stimulira kolagen u hipodermi, potkožnom sloju koji je primarno zadužen za taloženje masti. Drugim riječima, stimuliranjem kolagena u potkožnom sloju djelujemo na smanjenje masnih naslaga.

Rezultati vidljivi nakon prvog tretmana

Potpuno bezbolno, bez rezova i dugotrajnog oporavka, rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo.
Tretman je namijenjen svima – muškarcima i ženama koji samo vježbanjem ne mogu ispraviti sve nedostatke na tijelu.

Adipologie metoda dokazano po tretmanu uklanja minimalno 2,4 cm masnih naslaga, tretirane stanice ostaju dugo aktivne i na taj način usporava se njihovo starenje, povećanje volumena i optimizira dugotrajnost rezultata.

Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana, no za pun učinak preporučuje se minimalno četiri tretmana. Važno je znati da je između tretmana potreban razmak od dva tjedna, tako da je pravo vrijeme krenuti sada kako biste što prije ostvarili optimalne rezultate!

Adipologie je ANTI-AGE TRETMAN tijela i predstavlja revoluciju na tržištu!
Idealan je za ona specifična područja gdje se masnoće nakupljaju i opiru se prehrani i tjelesnim vježbama.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri