Savjeti i preporuke

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB 2023

Sponzorirani članak

Najbolje iz beauty industrije

BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB od 10. do 12. ožujka 2023. ponovo okuplja regionalne predvodnike beauty industrije.
Vodeći tematski događaj u zemlji i okruženju pozicionirao se kao međunarodna platforma za kozmetičku i hairstyle industriju.

Trodnevni beauty događaj okupit će renomirane domaće i inozemne brandove i izlagače iz svijeta ljepote i zdravlja vodećih u svojim područjima. Posvećen je različitim segmentima industrije ljepote: make upu, frizerstvu, nail designu, aparaturnoj i preparativnoj kozmetici, dermatologiji, modnim dodacima…

Beauty&Hair Expo 2023 namijenjen je jednako profesionalcima, koji u B2B susretima ostvaruju neposredne kontakte s dionicima iz beauty industrije te prezentiraju svoje najnovije proizvode i usluge, kao i širokoj publici kojoj pružaju ukupnost bogate ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične i propulzivne industrije.

4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem

Talijansko hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom udrugom estetske medicine i Tutela medici estetici Italia, a uz potporu World council of Preventive Medicine, Regenerative Medicine and Anti-Aging medicine te Zagrebačkog Velesajma, 10. ožujka, organizirat će 4. Hrvatski kongres estetske medicine s međunarodnim sudjelovanjem.

Kongres će okupiti veliki broj domaćih i inozemnih znanstvenika i liječnika iz nekoliko zemalja. Uz osvrte na novine iz područja estetske medicine na Kongresu će raspravljati o dijagnostičkim i terapeutskim pristupima u tretmanu.

Barber Battle Croatia 2023

Najavljujemo i međunarodno brijačko natjecanje Hrvatske u barberingu – Barber Battle Croatia 2023. Natjecatelji se natječu u četiri različite kategorije: Freestyle haircut, Fast Fade, Ladies Barber i Classic cut. U žiriju će sjediti renomirani barberi Volodimir Kendra, Jaroslav Vachata i Robert Kellner.

2. Beauty&Business konferencija i natjecanja učenika strukovnih škola

Očekuje vas i 2. Beauty&Business konferencija koju organiziramo u suradnji s platformom Woman in Adria i Udrugom Glas poduzetnika te već tradicionalna natjecanja učenika strukovnih škola u frizerstvu, make upu i nail dizajnu.

Modne revije

Modna agencija Crostars i direkcija Kraljica Hrvatske održat će za vrijeme sajma modnu reviju koju će nositi dosadašnje Kraljice Hrvatske i finalistice Kraljice Zagreba i Kraljice Hrvatske. Dodatak modnoj reviji bit će kratka debata/predavanje o pravima žena i zaštiti ljudskih prava. Modnu reviju održat će i Škola za modu i dizajn.

Radionice

Na sajmu vas očekuju i brojne zanimljive radionice poput radionice za čišćenje lica (kako i na koji način stvoriti beauty rutinu čišćenja kože ujutro i prije spavanja, zašto je važno održavati higijenu lica te kako odrediti proizvode sukladne vlastitom tipu kože), radionice za izradu kreme s hyaluronom te predstavljanje novih proizvoda renomiranih proizvođača. Također, ukoliko ste vlasnik beauty salona zasigurno će vas interesirati radionica o smanjenju troškova repromaterijala te prezentacija Planatora pomoću kojeg ćete si olakšati poslovanje.

Budite dio beauty eventa koji se ne propušta

Samo na Beauty&Hair Expo 2023 premijerno se predstavlja TESLA MED ION STREAM 680 PRO, revolucionarni aparat pomoću kojeg je moguće obaviti više od 10 različitih tretmana lica i tijela bez invazivnosti i kontraindikacija s brzo vidljivim i dugotrajnim rezultatima.
Cijena ulaznice iznosi 4 eura, a za učenike i studente 2 eura. Radno vrijeme sajma u petak i subotu je od 10 do 19 sati, a u nedjelju od 10 do 18 sati.


Budite dio beauty eventa koji se ne propušta, događaja koji istovremeno slavi ljepotu i postavlja na beauty pozornicu nove, inspirativne trendove. Povežite se na jednom mjestu sa svim bitnim dobavljačima i kolegama iz struke, razmijenite mišljenja i iskustva te prezentirajte novosti.

Više informacija kao i detaljan program događanja možete pronaći na web stranici i društvenim mrežama Zagrebačkog velesajma.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri