Preparati

BioRePeelCl3

Sponzorirani članak

Oplemenite ponudu vašeg salona BioRePeel proizvodima - inovativnim rješenjem za njegu, obnavljanje i pomlađivanje kože

U svijetu transformacijskih tretmana njege kože, BioRePeelCl3 ističe se kao inovativan, dvofazni kemijski piling koji redefinira profesionalnu njegu kože u kozmetičkim salonima diljem svijeta.

BioRePeelCl3

Za razliku od tradicionalnih pilinga koji dovode do primjetnog ljuštenja kože, BioRePeel 35% TCA Peel pruža minimalno ljuštenje. Time omogućuje nesmetan nastavak daljnjih aktivnosti klijenta tijekom dana. Sastoji se od 18 aktivnih sastojaka i 4 kiseline. Ovaj profesionalni piling ne samo da poboljšava površinu kože i rješava nedostatke, već i revolucionira obnovu stanica za trajne rezultate.


BioRePeelCl3 siguran je za sve tipove kože, a pokriva lice, vrat i dekolte. Poboljšanje je vidljivo odmah nakon tretmana, naročito u smanjenju sitnih linija, ožiljaka od akni i neujednačene teksture kože. Nije fotosenzitivan te omogućuje tretmane tijekom cijele godine.

BioRePeelCl3 6_12

Prednosti BioRePeelCl3 tretmana

  • Trenutni i progresivni rezultati: promjene su vidljive odmah nakon tretmana, s učincima koji se nastavljaju poboljšavati tijekom sljedećih tjedana.
  • Minimalni period oporavka: s minimalnim ili nikakvim ljuštenjem kože i svojstvima koja nisu fotosenzitivna, BioRePeelCl3 besprijekorno se uklapa u rutinu svakodnevnog života klijentice, a tretmane je moguće raditi tijekom cijele godine.
  • Bezbolna i brza primjena: BioRePeel nanosi se bez igle i pruža trenutačni sjaj i hidraciju koži. Klijentice ne prolaze kroz neugodno iskustvo kemijskih pilinga. Kratko trajanje samog tretmana omogućuje im uklapanje ovog snažnog tretmana i u najzaposlenije dane u tjednu.
  • Izrazita snaga aktivnih sastojaka: snažna formula ovog tretmana potiče biosintetske procese bitne za suprotstavljanje učincima starenja uzrokovanim UV zrakama i onečišćenjem okoliša.
BioRePeelCl3 Gold

Problematike koje BioRePeelCl3 tretira

BioRePeelCl3 učinkovito rješava niz problema s kožom, uključujući oštećenje od sunca, nepravilnosti, hiperpigmentaciju, ožiljke, rozaceju, proširene pore, melazmu i opću obnovu kože.

Potpuni dermatološki tretman

Spoj komponenti u BioRePeelu revitalizira strukturu kože, suprotstavljajući se oštećenjima od UV zraka, pigmentaciji i ožiljcima od akni. Više nije samo piling, već sveobuhvatan medicinski estetski i dermatološki tretman prilagodljiv različitim potrebama kože.
Inovativan, bez igle i bezbolan, BioRePeelCl3 označava novu eru u njezi kože, nudeći brze, transformacijske rezultate bez uobičajenog zastoja povezanog s takvim tretmanima. S inovativnom formulom nježnog eksfoliranja i poticanja regeneracije stanica, otkriva sjajnu, blistavu kožu.

BioRePeelCl3 tretman

Premium tretman u vašem salonu

Uvođenjem BioRePeela u ponudu vašeg kozmetičkog salona, ne dodajete samo proizvod. Uvodite revoluciju – inovativno rješenje za njegu kože koje oduševljava klijente. Podižete status vašeg salona kao omiljenog odredišta za transformacijske tretmane ljepote.

Kao ekskluzivni distributer BioRePeel Cl3, pozivamo vas da nam se pridružite u revolucioniranju kozmetičke industrije. Iskoristite ovu priliku za podizanje profila vašeg salona, poboljšanje zadovoljstva klijenata i poticanje rasta poslovanja nudeći premium tretman – rezultatima vođeno rješenje za njegu kože.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri