Oprema

Guinot Visible Age Reverse – iskustva

Sponzorirani članak

Intervju: Helena Bartolić, kozmetičarka iz Ivanić grada, vlasnica kozmetičkog salona Bonita centar, o svom salonu, uslugama koje nudi te iskustvima s Guinot Visible Age Reverse (VAR) uređajem
Guinot Visible Age Reverse - Helena Bartolić

• Helena, možete li nam reći nešto o sebi i o tome što Vas je motiviralo da otvorite vlastiti kozmetički salon?

– Živim u Ivanić Gradu, imam 38 godina i ponosna sam majka dva dječaka, Borne i Lovre, koji su definitivno moja najveća motivacija za još daljnji rast i razvoj, što u privatnom, što u poslovnom svijetu. Svakako, uz sinove moram spomenuti svog supruga, koji mi je velika podrška i oslonac od samog početka.

Vlasnica sam salona „Bonita Centar“ u Ivanić-Gradu, već 7 godina. Motivirala me velika ljubav prema tom poslu i želja da građanima Ivanić-Grada i okolice omogućim kvalitetnu uslugu iz sfere ljepote i zdravlja. Sada moj centar posjećuju i klijenti iz mjesta udaljenih stotinama kilometara; dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše.

• Kako ste se odlučili na to da baš područje ljepote i njege kože postane Vaš profesionalni put?

– U pitanju je definitivno ljubav prema poslu kozmetičara. Po prirodi sam perfekcionista. Došla sam do zaključka da zbog toga, ukoliko krenem na to svoje putovanje u području ljepote i njege kože, klijenti definitivno mogu profitirati. a zadovoljstvo klijenata je izuzetno bitan faktor. Rezultati nakon 7 godina rada to i potvrđuju.

• Kakva je bila Vaša vizija salona, od samog starta?

– Recimo to ovako – osnovna misao vodilja bila mi je da to bude mjesto za odgovornu ljepotu, intimna oaza mira, potpunog opuštanja i zadovoljstva uz najprofesionalniju i kvalitetnu uslugu.

• Koje vrste tretmana nudite u svom salonu i kako ste odabrali te usluge?

– U salonu nudimo tretmane koji prate najnovija znanstvena otkrića na području kozmetologije i fitofarmacije i u potpunom su suglasju s fiziologijom tijela, a to su: LPG tretmani tijela i lica, LPG terapija tijela i lica, OSMOLIPO tretmani tijela, ADIPOLOGIE tretmani tijela, M3 tretmani tijela i lica, GUINOT tretmani lica i VAR tretmani lica.

Meni kao vlasnici salona vrlo je bitno da su tretmani neinvazivni, sigurni, prirodni i potpuno učinkoviti te sam odabrala raditi od samog početka samo s profesionalnim svjetski etabliranim tvrtkama u području njege tijela i lica iza čijih proizvoda stoje i znanstvene potvrde o njihovoj učinkovitosti.

• Kako birate kozmetičku opremu i proizvode koje koristite u salonu?

– Svaki proizvod i kozmetičku opremu prije samog uvođenja u salon prvo isprobam osobno, kako bih znala što određeni proizvod ili kozmetička oprema zapravo pružaju ili uopće ne pružaju. Mišljenja sam da osoba koja prodaje neku uslugu ili proizvod mora jako dobro znati što može očekivati od proizvoda ili određene usluge na temelju vlastitog iskustva.

Tako će klijent i dobiti najbolju informaciju o usluzi ili proizvodu. Takvim se pristupom i zadobiva povjerenje klijenata, što je jako bitan faktor ako želite da ta usluga bude profesionalna.

• Spomenuli ste da u Vašem salonu nudite VAR tretmane lica… Što je bilo presudno u Vašoj odluci da uključite VAR uređaj u ponudu salona?

Guinot Visible Age Reverse - Helena Bartolić

– Prvenstveno, već sam dulje vrijeme htjela podići tretmane lica na jednu još višu razinu i eto, nakon nekog vremena proučavanja i traženja inovacija u svijetu, stigao je ON – VAR. Velika je čast isprobati najnoviju svjetsku inovaciju među prvima u Hrvatskoj i u svijetu.

Osobno me rezultat postignut nakon samo jednog tretmana ostavio u nevjerici i šoku. A to je ono što ja tražim za svoje klijente, volim ih pozitivno šokirati i ostaviti bez riječi. I mogu reći da sam opet uspjela u tome.

• Možete li opisati kako VAR uređaj funkcionira i koje prednosti nudi u odnosu na druge tretmane lica?

– Znamo da je s godinama epidermis sve tanji i formiraju se bore, dermis je također tanji, jer postaje dehidriran te se smanjuju protok krvi i živčani impulsi, a VAR uređaj prvenstveno radi na tim segmentima.

Sam tretman traje pola sata i odvija se u 3 koraka (tri tehnike).
U prvom koraku na lice se nanosi AGE INFLUX KONCENTRAT, što doprinosi povećavanju protoka krvi i regeneraciji epidermalnih stanica. Koncentrat na licu izaziva vrlo zanimljiv osjećaj žarenja (ja bih rekla kao da su čili papričice na licu), usljed povećavanja provođenja živčanih impulsa, ubrzavanja obnove stanica kože i regeneracije elastičnih vlakna.

Drugi korak uključuje VIBRO SMOOTHING EEKTRODU, vibrirajuću elektrodu koja ima funkciju zaglađivanja epidermisa. Osjećaj je vrlo ugodan i otklanja onaj osjećaj ‘žarenja čili papričica’ . Uz ovu elektrodu smanjuje se kontrakcija mišića koja uzrokuje pojavu bora.

Guinot Visible Age Reverse

U trećem koraku koristi se VIBRODERMIC ELEKTRODA, vibrirajuća elektroda koja ima funkciju ravnomjernog raspoređivanja vezivnog tkiva ispod epidermisa ispunjavajući bore iznutra, a također utječe i na povećavanje molekularne aktivnosti u stanicama kože i dekongestiranju tkiva.

VAR nudi prednosti kao što su: trajanje od pola sata, prirodno poticanje krvotoka te regeneracija kože u svakom smislu, od dubinskog hranjenja kože, definiranja konture lica, popunjavanja bora, zatezanje kože lica, sužavanje širokih pora, smanjenje hiperpigmentacije, smanjenje ožiljaka. Sve to VAR odradi u samo1 tretmanu.

VAR, dakle, sve navedeno rješava u samo jednom tretmanu od pola sata, dok za druge tretmane lica trebate ipak odvojiti više vremena, više novaca i odraditi više različitih tretmana, jer malo koji uređaj rješava istodobno sve probleme kože lica.

• Kojim klijentima preporučujete VAR?

– Svim klijentima preporučujem VAR, a pogotovo onima koji imaju problem s dehidriranom i suhom kožom, dubokim i plitkim borama, opuštenim licem, ožiljcima.

• Koje su najčešće promjene koje Vaši klijenti primjećuju nakon tretmana s VAR uređajem?

– Koža je nakon tretmana doživjela transformaciju, lice je vidno osvježeno, sjajnije, mladolikije, vitalnije, smanjene su bore, balansiran ten, postignuta je punoća kože, zategnutost, pojačane su konture lica. Mogu reći da jedan VAR tretman pomlađuje za 3 do 5 godina.

• Kakve su reakcije Vaših klijenata nakon VAR tretmana? Ima li neka koju biste posebno istaknuli, koja Vam je ostala u sjećanju?

– Svaki odrađeni VAR tretman dosad, a napravljeno ih je oko 300, imao je pozitivnu i iznenađujuću reakciju. Jednu od reakcija bih svakako izdvojila. Na nju sam jako ponosna kao vlasnica salona koja je uvela VAR kao najnoviju inovaciju u svijetu.

Naime, klijentica koja dulje vrijeme koristi filere i botox dala je priliku VAR-u, što mi je jako drago. Odmah nakon odrađenog prvog tretmana uvjerila se u njegovu učinkovitost te je odlučila da više neće koristiti ni botox ni filere. Meni kao vlasnici salona to je definitivno još jedan pokazatelj da moja odluka o uloganju u VAR uređaj nije mogla biti bolja.

Guinot Visible Age Reverse - prije poslije

• Kako biste, dakle, ocijenili zadovoljstvo svojih klijenata rezultatima nakon VAR tretmana?

– Ako se ocjenjuje od 1 do 10, svakako je ta ocjena zadovoljstva čista DESETKA.

• Kako vidite budućnost tehnologije u industriji ljepote i njege kože?

– Budući da živimo u doba kada tehnologija ne samo da obećava nego i donosi vrhunske rezultate, očekujem zbilja velike korake u tom pogledu. Tehnologija iz godine u godinu napreduje u svim segmentima, a mi smo tu da ju pratimo.

• Na koji način planirate unaprijediti ili proširiti ponudu tretmana u svom salonu?

– Na isti način kao i dosad – konstantno ulagati u sebe, pratiti najnovije inovacije u svijetu, biti opet kao i dosad među prvima u Hrvatskoj te svojim klijentima ponuditi najbolje od najboljeg. Rezultat dobrog poslovanja je zadovoljan klijent, a to znači da svoj posao odrađujem kvalitetno te tako nastavljam i dalje.

• Što biste poručili ostalim vlasnicima salona koji razmišljaju o uvođenju VAR uređaja u svoje poslovanje?

Svako uloganje u posao i u samog sebe nosi kvalitetan i dobar rad, a ulaganje u VAR je pun pogodak.

Ekskluzivni zastupnik i distributer za Visible Age Reverse (VAR) uređaj: Alerion grupa d.o.o.,
e-mail: info@alerion.hr

mob.: +385 91 6776 001
https://beauty.alerion.hr/

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri