Preparati

Juliette Armand – Best Aesthetic Brand of The Year 2023

Sponzorirani članak

Juliette Armand donosi revoluciju u kozmetologiji s tehnologijom kozmetičkih dronova, najnaprednijeg sustava isporuke aktivnih sastojaka u kožu

Juliette Armand, grčki brand profesionalne kozmetike, prisutan je u više od 40 zemalja svijeta. Na hrvatskom tržištu je od 2016. godine. U cilju razvijanja inovativnih visokokvalitetnih proizvoda za lice i tijelo koji pružaju efikasne rezultate koriste se najsuvremenija istraživanja i tehnologije. Proizvodi su dizajnirani da zadovolje različite potrebe, kao i tipove kože, uključujući suhu, masnu, osjetljivu i zrelu kožu. U kontekstu vrhunske kozmetike proizvodi ne sadrže parabene, propilen glikol, mineralna ulja, alergene, SLES i SLS.

Osim proizvoda za kućnu njegu, Juliette Armand također nudi profesionalne tretmane i brojne protokole koji se izvode u dermatološkim ordinacijama, kozmetičkim salonima i spa centrima. Tretmani su prilagođeni individualnim potrebama klijenta i pružaju dubinsku hidraciju, pomlađivanje i obnovu kože.

Juliette Armand dobitnik je čak 8 prestižnih nagrada. Uz to je proglašen najboljim kozmetičkim brandom 2022. i 2023. godine.
4 su linije proizvoda – Elements, SkinBoosters, Ameson i Sunfilm linija.

Elements linija

Juliette Armand Elements

Elements linija osnovna je linija za lice i tijelo. Asortiman obuhvaća širok spektar proizvoda, uključujući čistače, tonike, kreme, serume, pilinge, maske, proizvode za tijelo i još mnogo toga.

Juliette Armand Elements

Među karakterističnim prednostima linije je višestruko djelovanje proizvoda koji pokrivaju sve potrebe kože lica i tijela u skladu sa suvremenim anti-ageing, anti-akne i well-being metodama. Funkcionalna klasifikacija proizvoda omogućuje odabir specifičnih proizvoda i nudi neograničene mogućnosti njihovog kombiniranja.

Skin boosters linija

SkinBoosters linija donosi revoluciju u kozmetološkoj znanosti s tehnologijom kozmetičkih dronova, najnaprednijeg sustava isporuke aktivnih sastojaka u kožu. Karakteristična prednost linije je da su njezini proizvodi zapravo “skin boosteri”. To su proizvodi s dinamičnim, složenim i tehnološki naprednim formulama, koji potiču i poboljšavaju prirodne procese i funkcije kože.

Linija Skin Boosters temelji se na inovativnim visokovrijednim formulama poput umrežene hijaluronske kiseline, peptida, antioksidansa i biljnih ekstrakata. Skin Boosters kreirani od strane Juliette Armand su anti-kirurški odgovor kozmetologije uobičajenim estetskim tretmanima.

  • kemijski piling → Apocalypsis Terapija
  • akne → Apocalypsis Terapija
  • botox → Thavma Terapija
  • mezoterapija → Chronos Terapija
  • blefaroplastika → Opsis Terapija
  • liposukcija → Schema Terapija

Ameson linija

Ameson predstavlja medicinsku liniju za kožu, sa znanstvenim prednostima u odnosu na druge estetske proizvode. Ime linije AMESON, inspirirana grčkom riječi AMESOS (odmah), naglašava predanost medicinsko-estetske njege kože s TRENUTNIM rezultatima. Sastoji se od dvaju podlinija.

Mesotech linija mezoterapijskih proizvoda za lice i tijelo bazirana je na čistim sirovinama u maksimalnim koncentracijama (hijaluronska kiselina, vitamin C, biomimetički peptidi, biogenični kofein).

Mesopeel linija profesionalni je sustav kemijskih pilinga na bazi organskih kiselina u visokim koncetracijama, AHA, BHA i azelaične čiji je cilj pomlađivanje kože, sjaj i mekoća.

Sunfilm linija

Sunfilm linija osmišljena je kako bi ponudila široki spektar maksimalne zaštite od sunca od cijelog spektra sunčevih zraka: UVA, UVB, infracrvenog zračenja i vidljivog svjetla.

Proizvodi spajaju potrebno s revolucionarnim: zaštitu od sunca s antioksidativnim djelovanjem uz sprječavanje iritacija i potičući obnovu kože (inovativni sastojak antioksidans EUK-134). Dodatno, u liniju su uključeni hidracijski prozvodi namijenjeni pripremi kože za izlaganje suncu te umirenju kože nakon sunčanja. Formulacije proizvoda u obliku obojenih gelova, baršunastih krema i vodootpornih sprejeva prilagođavaju se svakom tipu kože.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri