Preparati

Juliette Armand / Skin Boosters i Ameson

Sponzorirani članak

Grčka linija kozmetike koja iz godine u godinu niže uspjehe te tri godine zaredom nosi titulu kozmetičkog brenda godine

Juliette Armand – Skin Boosters

Juliette Armand Skin Boosters

Među širokom linijom proizvoda Juliette Armand ističu se Skin Boostersi. Pružaju rezultate usporedive s injektivnim i kirurškim metodama, ali na potpuno neinvazivan način, koristeći pilinge na bazi voćnih kiselina, maske, serume, kreme te hranjiva ulja.

Donose revoluciju u kozmetološkoj znanosti s tehnologijom kozmetičkih dronova, najnaprednijeg sustava isporuke aktivnih sastojaka u stanice kože. Napredovali su do inovativne točke kako bi mogli ciljati na određenu stanicu i, u određenim okolnostima, na određenu regiju te stanice! Time potiču i poboljšavaju prirodne procese i funkcije kože.

Linija Skin Boosters temelji se na inovativnim visokovrijednim formulama poput umrežene hijaluronske kiseline, peptida, antioksidansa i biljnih ekstrakata. Zamjena su uobičajenim estetskim tretmanima:

Juliette Armand Skin Boosters

Među nagrađivanim proizvodima su dvije Skin Boosters kreme.

Thavma Hydra Lifting Cream sadrži zaštićeni sastojak EFFECTOX™, kombinaciju peptida koji djeluju poput Botoxa te aktivnih spojeva koji posvjetljuju sivi izgled kože, sprječavaju opuštenost kože i ublažavaju bore.

Juliette Armand Skin Boosters Thavma

Chronos Hydra Correcting Cream povećava sintezu kolagena, popravlja oštećenja stanica, tonizira kožu i pomlađuje izgled kože snažnim antioksidansima, a ciljajući na fibroblaste smanjuju bore za 70%.

Juliette Armand – Ameson

Ameson predstavlja medicinsku liniju za kožu, sa znanstvenim prednostima u odnosu na druge estetske proizvode. Ime linije AMESON inspirirana je grčkom riječi AMESOS (odmah). Naglašava predanost medicinsko-estetske njege kože s TRENUTNIM rezultatima. Sastoji se od dviju podlinija.

Juliette Armand Ameson mesotech

MESOTECH liniju čine mezoterapijski proizvodi za lice i tijelo, bazirani na čistim sirovinama u maksimalnim koncentracijama (hijaluronska kiselina, vitamin C, biomimetički peptidi, biogenični kofein). Hijaluronska kiselina startna je točka i ključno oruđe cijele AMESON linije.

Juliette Armand Ameson mesotech

Proizvodi pružaju profesionalna rješenja za ciljanu, personaliziranu njegu i stanja poput akni, ožiljaka, pigmentacija, bora, tamnih krugova oko očiju, celulita. Kokteli su kompatibilni s transdermalnim sustavima isporuke poput microneedlinga, ultrazvuka, elektroporacije i iontoforeze.

MESOPEEL linija profesionalni je sustav kemijskih pilinga na bazi organskih kiselina u visokim koncentracijama, AHA, BHA i azelaične, čiji je cilj pomlađivanje kože, hidracija, sjaj i mekoća. Odlikuju se visokim koncentracijama, niskim pH te visokom penetracijom pod kožu.

Juliette Armand Ameson mesopeel

Kiseline koje se koriste u Mesopeel seriji uključuju mandeličnu kiselinu 40%, mliječnu (50% i 80%), glikolnu (50% i 70% ), salicilnu te salicilno-azelaičnu kiselinu. Protokoli kemijskih pilinga su samostalni ili integrirani u različite profesionalne protokole njege kože.

Proizvodi i protokoli praćeni su jasnim indikacijama, uputstvima za upotrebu, nuspojavama, vremenom maksimalne aplikacije i ponavljanjem, preporučenim proizvodima za obnovu kože nakon tretmana i naravno visokospecijaliziranim proizvodima za zaštitu od sunca.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri