Preparati

Toskani duosomal pilinzi: revolucija u svijetu kemijskih pilinga

Sponzorirani članak

Posebna vrsta kemijskih pilinga kreirana za kozmetičku industriju

TOSKANI Duosomal pilinzi posebna su vrsta kemijskih pilinga kreirana za kozmetičku industriju.
Pri samom kreiranju pilinga vodeće pitanje je bilo: „Što je profesionalcima potrebno kod kemijskog pilinga?“
Odgovori su bili vrlo jasni – profesionalci žele tretman koji je: učinkovit, bez neželjenog peckanja, nelagode i crvenila, ugodan, s kratkim vremenom oporavka te da se tretman može izvoditi kroz cijelu godinu, što dosad kod kemijskih pilinga nije bilo moguće.

Toskani, nakon donesenih zaključaka, dizajnira DUOSOMAL PILINGE – kemijske pilinge nove tehnologije koji donose revoluciju za sve estetske profesionalce.

Sastoje se od 4 liposomske mono kiseline za učinkovitu i progresivnu obnovu epiderme, a prikladni su za sve tipove kože.
Duosomal pilinzi iznimno su jednostavni za korištenje, potpuno su sigurni, nemaju kontraindikacija niti negativnih učinaka te su prikladni za sve fototipove kože i mogu se koristiti tijekom cijele godine, čak i ljeti.

Duosomal kemijski pilinzi kozmetičke su klasifikacije.

Dvostruki efekt

Dvostruki efekt vidimo već u sastavu proizvoda koji se sastoji od slobodne i liposomske kiseline. Dvostruko djelovanje postiže se zahvaljujući liposomu koji osigurava ciljano otpuštanje kiseline uz regeneraciju kože.

Zahvaljujući TOSKANI DUOSOMAL TECH tehnologiji, dio kiseline inkapsuliran je za učinkovitije rezultate na više razina:
1. SLOBODNA KISELINA: Prva površinska eksfolijacijska akcija
2. LIPOSOMSKA KISELINA: Ciljano otpuštanje u najdubljim dijelovima epidermisa.

Kiselina se aktivira u ciljanom sloju kože zahvaljujući liposomu te njegovoj strukturi koja osigurava minimalne nuspojave i brz oporavak nakon tretmana.
Vanjski sloj liposoma formiran je od fosfolipida koji regeneriraju stratum corneum te poboljšavaju zaštitnu funkciju kože.
Sastav lipida liposoma prilično je sličan onom u epidermi (fosfolipidi, lecitini i kolesteroli), a njegova fuzija sa epidermom omogućuje mu obnovu kože i poticanje brze regeneracije, paralelno s djelovanjem površinskog pilinga.
Promiče popravak funkcije barijere te održava hidraciju na optimalnoj razini.

Toskani duosomal kemijski pilinzi predstavljaju spektar sigurnih i učinkovitih kozmetičkih pilinga idealnih za svaki fototip kože, kožni problem i svako godišnje doba. Također su inovativna tehnološka alternativa tradicionalnim kemijskim pilinzima bez sličnog proizvoda na tržištu.

Uvjerite se i sami u moć najnovije tehnologije kemijskih pilinga!

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri