Oprema

Visokokvalitetni ležajevi za kozmetičke salone i wellness centre, napravljeni od punog drveta

Sponzorirani članak

Circeo Italia izravno upravlja cjelokupnim proizvodnim procesom: od dizajna, proizvodnje i prodaje ležajeva, do postprodajnih aktivnosti i korisničke podrške tijekom cijelog vijeka trajanja proizvoda

O kompaniji

Circeo Italia je mlada kompanija, izrasla na temelju desetogodišnjeg iskustva u području medicinske oprema te specijalizirana za dizajn i proizvodnju profesionalnih ležajeva za fizioterapiju i masažu.

Zahvaljujući postignućima u razvoju tehnologija i rješenja te podršci posvećenog tima sastavljenog od visokokvalificiranih tehničara, Circeo Italia izravno upravlja cjelokupnim proizvodnim procesom: od dizajna, proizvodnje i prodaje ležajeva, do postprodajnih aktivnosti i korisničke podrške tijekom cijelog vijeka trajanja proizvoda.

Svi proizvodi razvijeni su u Italiji, u njihovoj tvornici smještenoj u Latini, koja se prostire na više od 1000 četvornih metara, a sadrži odjele specijalizirane za obradu željeza i drveta, štandove za bojanje i sektor za tapeciranje.

Kvaliteta i proizvodi

Korištenjem visokokvalitetnih sirovina i komponenti zajamčena je dugotrajnost i pouzdanost proizvoda, koji zadovoljavaju zahtjeve Direktive CEE 93/42 o medicinskim proizvodima. Portfelj Circeo Italia podijeljen je u dvije glavne kategorije: Medical i Wellness.

Oba sektora nude širok spektar proizvoda, koji mogu zadovoljiti potrebe svih korisnika. Imaju cjelovit i raznovrstan proizvodni proces koji omogućuje razvijanje proizvoda prilagođenih potrebama svojih kupaca.

Mogu odgovoriti na najsloženije zahtjeve. Kompanija Circeo Italia prati tehnološke inovacije u svom sektoru i stalno ažurira svoj portfelj; uvođenjem novih proizvoda svake godine svojim klijentima omogućuje da budu ukorak s vremenom.

Pogledajte galeriju – profesionalni ležajevi za masažu

Lexia

Swan

Mandurah

Palmira

Alinta

Lexia

Swan

Mandurah

Palmira

Alinta

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri