Preparati

Selvert Thermal LAB – mezoterapijski koncentrati

Selvert Thermal LAB – mezoterapijski koncentrati

Selvert KM

Lab linija sadrži nove učinkovite mezoterapijske koncentrate namijenjene za transepidermalnu upotrebu. Mogu se nanositi ručno ili uz novi Selvert Thermal Dermapen

Selvert Thermal LAB mezoterapijski koncentrati iz Selvertove ekskluzivne linije za lice i tijelo namijenjeni su za transepidermalnu upotrebu. Koncentrati su formulirani tako da vrlo efikasno i sigurno tretiraju probleme kože.

Selvert Thermal Lab _ mezoterapijski koncentrati

Visoka koncentracija aktivnih tvari nalazi se u 6 koncentrata za lice, a to su: HYALURON, VITAMIN C, BOTOX LIKE, ORGANIC SILIKON, ANTI-AGEING FIRMING BOOSTER TRANEXAMIC.

SElvert Thermal Lab _dermapen

Selvert Thermal LAB linija za tijelo sadrži 5 koncentrata: DMAE, Artichoke, L-Carnitine, Phosphatidilcoline, Firming and Draining Booster. Mogu se nanositi ručno ili uz novi SELVERT THERMAL DERMAPEN.

Postižu se izuzetni rezultati kod problema elastičnosti kože i celulita. Radi se o vrlo sterilnom i učinkovitom sustavu mikroiglica koji mehanički stimuliraju fibroblaste. Uz koncentrate visoke učinkovitosti rezultati su dugotrajni i vidljivi su već nakon prvog tretmana.

Selvert Thermal mezoterapijski koncentrati u Lab liniju ujedinjeni su zajedno s BB glow tretmanom koji sadrži 95% prirodnih aktivnih sastojaka, C,E, B3, B5, B6 u tri različita tona za dugotrajno prekrasan i iluminiozan izgled kože.

Selvert Thermal Lab _ BB glow

Kvaliteta i efikasnost su nešto što se s pravom može očekivati od ST laboratorija, zahvaljujući povjerenju vrhunskih i vodećih kozmetičkih salona, poliklinika i spa centara, koji dugi niz godina uspješno predstavljaju ovaj brand.

Klikom na sliku pročitajte članak u Wellbis magazinu

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri