Oprema

Supr3m3

Sponzorirani članak

Uređaj koji rješava probleme svih nesavršenosti i problematike kože lica, vrata, dekoltea i ruku uzrokovanih starenjem

SUPR3M3 je novi uređaj tvrtke Poderi Estetica koji na jednostavan i učinkovit način rješava probleme svih nesavršenosti i problematike lica, vrata, dekoltea i ruku uzrokovanih starenjem.
SUPR3M3 je savršena simbioza triju naprednih tehnologija koja može značajno poboljšati izgled kože nakon prvog tretmana, bez kontraindikacija i nuspojava.

Tehnologije

FLICKER
Posebno dizajniran i patentiran aplikator u kombinaciji sa specifičnim kozmetičkim preparatima mehaničkim djelovanjem stimulira metabolizam tkiva i priprema ga za što bolji prihvat aktivnih sastojaka.

TRIPOLAR RF
Tripolarna radiofrekvencija ima sposobnost prenošenja ugodne topline na epidermu stimulirajući obnovu kože. Povećava propusnost odabranim aktivnim sastojcima za poboljšanje ukupnog rezultata.

ULTRAZVUK
Metoda medicinskog porijekla kojom se generiraju elektromagnetni valovi nečujni za ljudsko uho i zagrijava tkivo u dubljim slojevima. Toplinsko djelovanje omogućuje pokretanje mehanizma neokolageneze, tj. proizvodnju novih kolagenskih vlakana.

Primjena

SUPR3M3 kombiniranom uporabom tehnologija i patentiranih proizvoda omogućuje profesionalcima:

 • Ujednačavanje tena i poboljšanje teksture kože
 • Stimuliranje prirodne oksigenacije kože
 • Pripremu kože za prodiranje aktivnih sastojaka
 • Usporavanje pojave bora i linija starenja
 • Učvršćivanje tkiva
 • Redefiniranje ovala i kontura lica
 • Učinkovito tretiranje područja oko očiju.

Proizvodi

Supr3m3

Namjenska kozmetička linija okosnica je tretmana i predstavlja bit od koje kreće prilagodba za svakog pojedinog klijenta. Proizvodi nove generacije u savršenoj su simbiozi sa SUPR3M3 tehnologijama.
Od čišćenja do kraja tretmana, unutar linije nalazimo Flicker proizvode za piling, serume koji se mogu koristiti s Tripolar RF te emulzije za restrukturiranje stvorene za kombinirani učinak s ultrazvučnom tehnologijom.

Djelovanje

 • REGENERIRA – nova koža baršunaste je teksture, sjajna i poboljšanog tonusa, zdravog, mladenačkog izgleda.
 • URAVNOTEŽUJE – Svaki tretman bazira se na uravnoteženju hidrolipidnog sloja i pravilnoj anatomskoj strukturi epiderme. Koža je hidrirana i nahranjena, obnovljene barijerne funkcije.
 • RESTRUKTURIRA – Tretman se upotpunjuje stimulacijom dubokih slojeva kože. Svaki estetski nedostatak tretira se pojedinačno s ciljem djelovanja na realne uzroke problema.

Cilj

Cilj svakog pojedinog tretmana je osjetno poboljšanje izgleda kože, počevši od dobrog stanja svih njenih slojeva.
Kompletna, brza, intuitivna, neinvazivna metoda bazirana je na novom konceptu transdermalne primjene kozmetičkih koktela i visoke tehnologije.

Metoda rada

Metoda rada aparata SUPR3M3 sastoji se od pet faza.

1. ČIŠĆENJE KOŽE

Koristi se proizvod MY CLEANSER – emulzija za čišćenje s protuupalnim i hidracijskim djelovanjem. Jedinstveni proizvod koji se ispire vodom prikladan je za sve tipove kože i svaku dob.

2. DVOSTRUKA EKSFOLIJACIJA (PILING)
– MEHANIČKA EKSFOLIJACIJA + KEMIJSKA EKSFOLIJACIJA

Koristi se aplikator FLICKER. U određeni dio aplikatora umeće se active cap koji se sastoji od mixa ‘zbijenog praha’ koji djeluje kao mehanička eksfolijacija, a može se ‘pojačati’ određenim pokretima samog aplikatora.

Sadržaj active cap osim toga djeluje i kemijski s proizvodom PRIMER GEL INDICATO (6 TIPOLOGIJA – aplicira se na lice, nakon čišćenja). Tako se aktivira obnavljanje kože i počinje tretman specifičnih estetskih nedostataka.
Vidljivo je nastajanje blage pjene koja zatim nestaje.
Ova faza osnova je za maksimiziranje rezultata u intenzivnim sljedećim fazama, u vidu još sjajnije i kompaktnije kože (poboljšava se prodiranje i pojačava djelovanje aktivnih tvari).

3. OKSIGENIZACIJA + EPIDERMALNA PRIMJENA

3. OKSIGENIZACIJA + EPIDERMALNA PRIMJENA
Koristi se aplikator TRIPOLAR RF.
Tripolarna rezistivna radiofrekvencija omogućuje prodiranje aktivnih tvari srednje/niske molekularne težine sve do prvih slojeva epiderme i oksigenizaciju tkiva.
RF complex jedini je proizvod koji se koristi u kombinaciji s aplikatorom TRIPOLAR RF i obogaćen je aktivim tvarima koje mogu “spojiti” različite slojeve epiderme poboljšavajući proces obnavljanja.

4. RESTRUKTURIRANJE + DERMALNA PRIMJENA

Koristi se aplikator ULTRASOUND.
UltrazvučnI signali od 1MhZ omogućuju stImulaciju najdubljih slojeva epiderme i dolaze sve do derme.
Mješavina mehaničke i termičke stimulacija čine ovaj aplikator korisnim kod primjene aktivnih tvari nižih molekularnih težina, kod stimulacije metabolizma kože i dubinskog restrukturiranja. Unutar derma blenda nalaze se fukcionalne tvari koje djeluju na dubinsku obnovu i učvršćenje tkiva.

5. ZAVRŠNA FAZA + MASAŽA

Koristi se aplikator FLICKER.
Fukcija mehaničke oscilacije (stimulacije) u ovoj fazi koristi se kako bi umasirali završni prouzvod
MY CREAM zahvaljujući dodatku za masažu.
U proizvodu MY CREAM nalaze se aktivne tvari korisne za uravnoteženost anatomskog izgleda kože, tvari koje štite od slobodnih radikala i tvari koje djeluju protuupalno.

Supr3m3

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

 • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
 • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri