Preparati

Thalion profesionalna kozmetika za učinkovite anti-age tretmane lica

Sponzorirani članak

Otkrijte moć morskih sastojaka za mladoliki izgled kože

Thalion laboratoriji već 60 godina pažljivo prikupljaju visokokvalitetne morske alge i ostalo morsko rastlinje s bretanjske francuske obale. Zbog svog posebnog položaja, drugačijih klimatskih uvjeta i iznimnog bogatstva najkvalitetnijih algi, ovo geografsko područje priznato je kao prvi prirodni morski rezervat u Europi. Od 2007. godine pod kontrolom je UNESCA.

Prednosti aktivnih sastojaka iz mora

Morska voda i morske alge u savršenoj su analogiji s krvnom plazmom. Ova sličnost povezana je s prirodnim fenomenom osmoze. Omogućuje prenošenje aktivnih sastojaka u srce stanica, gdje oni ubrzavaju stanični metabolizam i obogaćuju ih kisikom. Ova dinamična razmjena omogućuje hranjenje važnim mikrohranjivim sastojcima koji osnažuju, učvršćuju i osvježuju kožu.

Anti-age rituali: učinkovitost, ritual i beskrajna ugoda

Razvijeni s posebnim naglaskom na djelovanje protiv starenja, Thalion anti-age tretmani kombiniraju vrhunsku znanost i prirodne morske sastojke. Vlasnicima kozmetičkih salona daju sjajnu priliku za pružanje učinkovitih tretmana protiv starenja kože svojim klijentima.

Glavni aktivni sastojci koje Thalion koristi

  • Ekstrakti iz morskih algi – Thalion tretmani lica obogaćeni su ekstraktima morskih algi pažljivo prikupljenih iz čistog mora. Ti ekstrakti bogati su esencijalnim mineralima, vitaminima i antioksidansima. Oni potiču dubinsku hidraciju i pomažu u regeneraciji stanica te smanjuju vidljivost bora i linija.
  • Morske soli i minerali – Thalion koristi morske soli i minerale u svojim formulacijama kako bi koži pružio fantastične benefite – prirodni sastojci nježno eksfoliraju kožu, uklanjaju mrtve stanice i potiču obnovu kolagena za zategnutu kožu mladolikog izgleda.
  • Morski kolagen – ključni je protein koji pomaže u održavanju elastičnosti i čvrstoće kože. Ovaj posebno formulirani kolagen potiče proizvodnju kolagena u koži čime smanjuje znakove starenja i poboljšava tonus i teksturu kože.

Prednosti Thalion aniti-age tretmana lica

  • Mlađi i zategnuti izgled kože – Thalion tretmani lica protiv starenja pružaju izvanredne rezultate u vidljivom smanjenju bora i finih linija te koži vraćaju mladost i zategnutost.
  • Hidracija i obnova kože – Ovi tretmani dubinski hidriraju kožu čime pomažu u obnavljaju stanica i održavanju optimalne razine vlažnosti za zdrav i blistav izgled.
  • Snažna antioksidativna zaštita – Morski sastojci u Thalion tretmanima pružaju snažnu antioksidativnu zaštitu koja pomaže neutralizirati slobodne radikale i odgoditi znakove starenja kože.
  • Potpuna njega za klijente – Thalion tretmani lica u svojoj borbi protiv starenja pružaju cjelovitu njegu kože, obnavljaju je i revitaliziraju te čine blistavom i mladenačkom.

Izvrsnost posvećena koži

Osim kvalitete i učinkovitosti svojih proizvoda, Thalion među glavne prioritete stavlja i edukaciju. Kvalitetno i stručno prenošenje znanja ključni je element za održavanje visokog stupnja izvrsnosti u radu koje osigurava sjajne rezultate tretmana, a pažljivo kreirani protokoli koji vode brigu o prirodnim reakcijama stanica kože jamstvo su uspjeha u radu.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri