Preparati

Thalion profesionalna kozmetika

Sponzorirani članak

Thalion stvara jedinstvenu filozofiju ljepote uz pomoć sastojaka iz morskih dubina

Unikatno iskustvo

Thalion profesionalna kozmetika nastala je u Thalion laboratorijima, koji već 60 godina pažljivo prikupljaju visokokvalitetne morske alge i ostalo morsko raslinje s bretanjske francuske obale. Zbog posebnog položaja, drukčijih klimatskih uvjeta i iznimnog bogatstva najkvalitetnijih algi, ovo geografsko područje priznato je kao prvi prirodni morski rezervat u Europi. Od 2007. godine pod kontrolom je UNESCA.

Održivi razvoj

Thalion laboratorij nalazi se u srcu prirode, mora i morskih algi. Zbog svoje stvarne posvećenosti prirodi i poštovanja biološke raznovrsnosti nalaze se u samom vrhu proizvođača morske kozmetike. Precizne metode prikupljanja morskog raslinja u potpunom su suglasju s prirodom i prihvaćenim etičkim kodovima. Strogo poštivanje svih pravila omogućuje im održavanje stabilnog ekosistema.

Prednosti aktivnih sastojaka iz mora

Morska voda i morske alge u savršenoj su analogiji s krvnom plazmom. Ova sličnost, povezana s prirodnim fenomenom osmoze, omogućuje prenošenje aktivnih sastojaka u srce stanica. Tamo oni ubrzavaju stanični metabolizam i obogaćuju ih kisikom. Ova dinamična razmjena omogućuje hranjenje važnim mikrohranjivim sastojcima koji osnažuju, učvršćuju i osvježuju kožu.

Aktivni sastojci uglavnom se dobivaju iz algi – smeđih, crvenih, zelenih i plavih, ali i ostalih biljaka kao što su primorski zvjezdan i motar. Pažljivim procesima iz njih se dobivaju različiti biotehnološki kompleksi sastojaka. Svojim djelovanjem oni poboljšavaju hidraciju, reguliraju lučenje sebuma, umiruju iritacije, djeluju antibakterijski, regeneriraju i revitaliziraju kožu i pospješuju sve prirodne procese u njoj.

Izvrsnost posvećena koži

Osim kvalitete i učinkovitosti svojih proizvoda, Thalion među glavne prioritete stavlja i edukaciju. Kvalitetno i stručno prenošenje znanja ključni je element za održavanje visokog stupnja izvrsnosti u radu, što osigurava sjajne rezultate tretmana. Pažljivo kreirani protokoli koji vode brigu o prirodnim reakcijama stanica kože jamstvo su uspjeha u radu.

Thalion tretmani

Thalionovih 37 profesionalnih tretmana kombinira ekskluzivne tretmanske protokole s unikatnim formulama koje sadrži Thalion profesionalna kozmetika.

Tretmani lica
Thalion nudi 14 tretmana lica – koncentrati iz dubine mora u savršenom su suglasju s potrebama kože, a bogatstvo aktivnih sastojaka licu daje vitalnost i ljepotu.

Tretmani tijela
20 različitih rituala u tretmanima tijela koji se izvode kroz masažu i dodire omogućuju individualni pristup i protokole koji će zadovoljiti potrebe svakog klijenta.

Tretmani za muškarce
Thalion nudi 3 ciljana protokola za muškarce za brze i konkretne rezultate. Kombiniranjem snage i energije ovi tretmani vraćaju tonus i vitalnost koži.

Thalion á la carte…
Thalion stalno nastoji proširiti krug svojih usluga pa tako svim svojim partnerima kreira i individualne setove tretmana koji postaju jedinstveni isključivo za taj centar, posebno osmišljeni, unikatni i prilagođeni određenoj viziji i načinu poslovanja.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri