Oprema

Adipologie – Uklonite celulit i nakupljenu masnoću uz revolucionarni anti-age tretman za tijelo

Sponzorirani članak

Posebno patentirana tehnologija za oblikovanje tijela, koja gađa nakupljenu masnoću u najdubljim i najtežim područjima

Adipologie je jedinstvena, potpuno sigurna i bezbolna tehnologija za uklanjanje masnih naslaga za žene i muškarce. Uz njezinu pomoć preoblikujemo pojedine problematične dijelove tijela. Nema rezova, niti boli i dugotrajnog oporavka, a rezultat je zategnuto i oblikovano tijelo. Adipologie je idealan za muškarce i žene koji nisu ljubitelji vježbanja, jer u relativno kratkom roku mogu ostvariti vidljive, zadovoljavajuće i dugotrajne rezultate.

Adipologie

Što je Adipologie tehnologija i zašto je posebna

Adipologie je posebno patentirana tehnologija za oblikovanje tijela, koja gađa nakupljenu masnoću u najdubljim i najtežim područjima. Radi se o aparatu niske frekvencije i intenziteta, tzv. LFU (Low Frequency Ultrasound), koji se razlikuje od ostalih sličnih, trenutno dostupnih tehnologija svojim stupnjem prodiranja u potkožje. Adipologie je jedina medicinski odobrena kozmetička oprema na tržištu koja stimulira kolagen u hipodermi, potkožnom sloju koji je primarno zadužen za taloženje masti.

Sigurnost Adipologie tehnologije potvrđena je brojnim kliničkim istraživanjima i medicinskim studijama, sigurna je za klijente te ima vrlo malo kontraindikacija.

ADIPOLOGIE UKLANJA 2,4 CM MASNOG TKIVA U SAMO JEDNOM TRETMANU!

Razlika u stupnju prodiranja je ono što Adipologie čini revolucionarnim. Za razliku od standardnog prodiranja od 45 stupnjeva pod kožu, ova tehnologija nam omogućava da pod kutem od 70 stupnjeva dođemo do masne stanice koja će prilikom mehaničke stimulacije osloboditi veliku količinu energije. Energija koju masna stanica bude oslobodila prilikom stimulacije zapravo je masnoća koju naše tijelo može na potpuno prirodan način iskoristiti. Adipologie metodom dokazano po tretmanu uklanjamo minimalno 2,4 cm masnih naslaga. Iz tog razloga sa sigurnošću možemo reći kako su rezultati nakon tretmana vidljivi! Po završetku odrađenog paketa, tretirane stanice ostaju dugo aktivne. Na taj način usporava se njihovo starenje, povećanje volumena i optimizira dugotrajnost rezultata.

Adipologie

Adipologie nam omogućava da na prirodan i neinvazivan način:

  • ZATEŽEMO I POMLADIMO TKIVO IZNUTRA, NE OŠTEĆUJUĆI GA
  • STIMULIRAMO PROIZVODNJU KOLAGENA
  • UKLANJAMO MASNE NASLAGE
  • UČVRŠĆUJEMO KOŽU.

Opis tretmana

Adipologie

Adipologie metoda podrazumijeva korištenje posebnog sustava koji uključuje aparat za fokalizirani ultrazvuk uz čiju pomoć možemo tretirati pojedine zone. Za vrijeme tretmana na područje koje tretiramo nanosimo gel te posebno dizajniranom tretmanskom glavom za fokalizirani ultrazvuk prelazimo preko područja koje tretiramo. Ovaj tretman prva je prava alternativa kirurškoj liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma.

Adipologie koristimo i za najkompleksnije slučajeve:

  • POTICANJEM STVARANJA KOLAGENA ZATEŽEMO KOŽU I DJELUJEMO NA KOMPAKTNOST KOŽNOG I POTKOŽNOG TKIVA
  • ODABIREMO KONKRETNU ZONU TJ. LOKALIZIRANU MASNU NASLAGU KOJU ŽELIMO TRETIRATI I NE DJELUJEMO IZVAN NJE
  • JEDINA PRAVA ALTERNATIVA KIRURŠKOJ LIPOSUKCIJI, S JEDNAKIM REZULTATIMA, ALI BEZ BOLI, OTICANJA I POSEBNOG OPORAVKA.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri