Tretmani

Arkana Full Spectrum tretman

Sponzorirani članak

Inovativni koncept koji objedinjuje različite tehnike njege kože kako bi se postigli maksimalni rezultati

Kozmetički saloni stalno tragaju za inovativnim tretmanima koji će pružiti vrhunske rezultate za kožu svojih klijenata. Jedan od najnovijih napredaka u području kozmetičke njege je Arkana Full Spectrum tretman. Ovaj sveobuhvatni tretman kombinira visokokvalitetne kozmetičke proizvode iz Full Spectrum linije kako bi pružio izvanredne rezultate i unio potpunu transformaciju u vaš centar ljepote.

Arkana Full spectrum

Što je Arkana Full Spectrum tretman

Ovaj tretman predstavlja inovativni koncept koji objedinjuje različite tehnike njege kože kako bi se postigli maksimalni rezultati. Ovaj tretman kombinira različite korake, kao što su: piling, mikrodermoabrazija, mezoterapija, masaža, fototerapija i druge tehnike, čime se postiže cjelovita njega kože.

Koristeći visokokvalitetne proizvode i naprednu tehnologiju, Arkana Full Spectrum tretman pruža holistički pristup u tretiranju različitih problema s kožom.

Arkana Full Spectrum proizvodi

Full Spectrum tretman koristi četiri ključna proizvoda:

 • Full Spectrum Vitamin Shot
 • Full Spectrum Finish krema
 • Full Spectrum Vitamin Drops
 • Full Spectrum Adapt krema.
Arkana Full Spectrum - adapt cream

Svaki od ovih proizvoda ima posebno formulirane sastojke koji djeluju sinergijski, kako bi pružili optimalnu njegu kože.

Mogućnosti kombiniranja s ostalim tretmanima

Arkana Full Spectrum tretman ima fleksibilnost koja centrima ljepote omogućuje kombinacije s drugim tretmanima kako bi prilagodili i unaprijedili njihove rezultate.

Evo nekoliko načina na koje se može kombinirati s drugim tretmanima:

 • Kemijski piling – Arkana Full Spectrum tretman može biti nadopunjen kemijskim pilingom za postizanje dubljeg učinka na kožu. Kemijski piling pomaže uklanjanju mrtvih stanica s površine kože, a kombiniran s Arkana tretmanom potiče regeneraciju stanica kože i poboljšava teksturu i sjaj kože.
 • Hidracija – Dodavanje hidracijskih tretmana, poput hidroterapije ili hidracijskih maski, nakon Arkana Full Spectrum tretmana pružit će dodatnu hidraciju koži. Ova kombinacija pomaže u očuvanju optimalne razine hidracije kože, čime se smanjuje suhoća i poboljšava elastičnost.
 • Fototerapija – Fototerapija, koja uključuje upotrebu LED svjetlosti različitih valnih duljina, može se kombinirati s Arkana Full Spectrum tretmanom kako bi se postigao dodatan terapijski učinak na kožu. LED svjetlost potiče proizvodnju kolagena, poboljšava tonus kože i smanjuje vidljivost bora.

Benefiti za kožu

Arkana Full Spectrum

Arkana Full Spectrum tretman nudi niz benefita za kožu. Neki od njih su:

 • Poboljšana tekstura kože – Kombinacija različitih tehnika tretmana potiče eksfolijaciju kože, uklanjanje mrtvih stanica i stimulaciju obnove stanica kože. Rezultat je glatkija i svjetlija tekstura kože.
 • Smanjenje nepravilnosti kože – Tretmanom se ciljano tretiraju problemi poput akni, hiperpigmentacija i ožiljaka. Kombinacija tretmana pomaže u smanjenju vidljivosti nepravilnosti i poboljšanju tonusa kože.
 • Hidracija i pomlađivanje – Dodatna hidracija kože kroz tretmane kao što su hidroterapija ili hidracijske maske pomaže u očuvanju vlažnosti kože, čime se smanjuje pojava suhoće i bora. Rezultat je osvježena, hidrirana i pomlađena koža.
 • Ujednačen ten kože – Arkana Full Spectrum tretman kombinira različite tehnike koje pomažu ujednačavanju tena kože. Ovisno o potrebama klijenta, tretman se može prilagoditi kako bi se postigao ujednačen i blistav ten.

Arkana Full Spectrum tretman predstavlja inovativnu kombinaciju različitih tehnika njege kože koje pružaju vrhunske rezultate. Idealan je za sve tipove kože i pruža potpunu njegu protiv fotostarenja, glikacijskog starenja i pojave tamnih mrlja već i kao samostalan tretman. Ovaj tretman je posebno pogodan za osobe koje žive u gradu, koriste računala ili provode puno vremena ispred ekrana.

Kombinirajući ga s drugim tretmanima, kozmetički saloni mogu prilagoditi tretmane prema individualnim potrebama svojih klijenata. Rezultat je poboljšana tekstura kože, smanjenje nepravilnosti, hidrirana koža i ujednačen ten, a lice je zaštićeno od UV zračenja i plave svjetlosti.

Ova inovaciju u području kozmetičke njege osiguratće zadovoljstvo i dugotrajne rezultate vašim klijentima.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

 • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
 • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri