Edukacije

Esensa Mediterana edukacije

Sponzorirani članak

Sistem “know-how” u stvaranju vrhunskih kozmetičara-terapeuta od presudne je važnosti

Piše: Ivana Legović, Dermoestetik Group

U Esensi Mediterani posebnu pažnju posvećujemo edukaciji kozmetičara kao važnom čimbeniku cjelovitog profesionalnog pristupa. Educirati se mogu početnici koji se prvi puta susreću s proizvodima iz naše palete, ali nudimo i periodične Esensa Mediterana edukacije u cilju osvježavanja starog znanja i usvajanja novog.

Esensa Mediterana edukacije

Sistem “know-how” u stvaranju vrhunskih kozmetičara-terapeuta od presudne je važnosti, jer samo visoko obrazovan kozmetičar može pratiti suvremene trendove i biti uspješan u ovom poslu.

Esensa Mediterana edukacije

Esensa Mediterana edukacije podijeljene su na teorijski i praktični dio. Na njima sudjeluje više kozmetičara, a uz sastav proizvoda Esense Mediterane uče se i specifični protokoli u intenzivnim tretmanima, kao i specifične masaže koje su za vas kreirali naši stručnjaci, poput:

  • Masaža 1000 otoka
  • Mediteranska masaža
  • Adriatic herbal touchmasaža pindama
  • Esensa Mediterana različite masaže lica i tijela.
Esensa Mediterana edukacije
Esensa Mediterana edukacije

Esensa Mediterana ulja

Esensa Mediterana ulja

Za wellness rituale kreirali smo razna posebna prirodna ulja koja su spoj sinergijske akcije baznih organskih ulja od badema, masline, sezama, algi te eteričnih ulja: ružmarina, lavande, gorskog bora i mirte koji regeneriraju organizam od zamora i napetosti.

Eterična ulja su prirodne esencije dobivene destilacijom iz cvjetova, drveta, lišća, kore ili plodova biljaka. Sadrže kompleksne sastojke u koncentriranoj formi, koji pomažu tijelu pri samoizlječenju jer podižu imunološki sustav organizma.

Esensa Mediterana ulje

Ulje pročišćuje plućne alveole, vraća koži mekoću i elastičnost. Suptilnim mirisima mediteranska aromaterapija vraća osjećaj dobrog raspoloženja i harmoniju duha i tijela uz dašak mediteranske šume. Ulja su pogodna za njegu bilo kojeg tipa kože.

Jedinstveni wellness doživljaj

Našom raznovrsnom paletom proizvoda, vrhunskim protokolima i tretmanima te uljima iz esencija Mediterana pokrivamo sve potrebe jedinstvenog wellness doživljaja. Atmosferu wellbeing oaza kreiramo tematizirajući lokalne motive i plodove prirode, od mirisa do wellness rituala.

Naša tema i light motiv kao niche brenda su oduvijek bile esencije Mediterana u svim njegovim bojama, mirisima i okusima, jer Mediteran jest kolijevka velikih civilizacija, kultura i tradicije. Upravo iz te riznice mi crpimo nepresušnu inspiraciju, oslikavajući gostu doživljaj destinacije u kojem sva čula uživaju na jedinstven način.

Tada nastaju trenutci koji ostaju u sjećanju, jer to je potpuno novi i drugačiji doživljaj wellnessa, važnog dijela turističke destinacije. Doživljeni turistički sadržaji novih autentičnih usluga kreiraju emocije, a one uvijek ostavljaju neizbrisive tragove i sjećanja u nama.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri