Esensa Mediterana – otkrivanje tajni uspjeha u wellnessu

Sponzorirani članak

Otkrivanje tajni uspjeha u wellnessu: transformacija beauty & spa iskustava s Esensom Mediteranom

Pregršt biljnih esencija Mediterana upotpunjuje luksuzne regenerativne tretmane i preparate pod nazivom Esensa Mediterana.
Brojne nagrade među profesionalcima i potrošačima samo su dio priznanja ove renomirane kozmetičke tvrtke uz svjetski patent: sinergijske akcije fito & aroma & thalasso terpije 3 u 1.

Esensa Mediterana wellness & spa program

Velika kozmetološka, terapeutska i medicinska otkrića kriju se u neprocjenjivoj moći mediteranskog bilja i podneblja. Upravo to saznanje kao svoju polaznu točku u radu uzeli su Ivana Legović, ph.lab.,cosmetologist i mr.sci.dr. Roberto Legović , u proizvodnji prirodne kozmetike koja potpisuje tradicionalne vještine korištenja prirodnih sastojaka iz plodova zemlje i mora.

Esensa Mediterana

Entuzijazam vlasnika, jasna vizija te zarazni optimizam, okrunjeni su s dvanaest svjetskih zlatnih medalja i ostalih nagrada.
Autentični prirodni preparati prepoznati su diljem svijeta. Godina 2013. predstavlja poseban značaj u proizvodnji s obzirom na to da Esensa dobiva i službeno proglašenje najnagrađivanije prirodne profesionalne kozmetike.

Inovacija i pomak u kozmetologiji nisu prošli nezapaženo, štoviše, priznanje je uslijedilo diljem lijepe naše kao i susjednim nam zemljama koje su bez previše razmišljanja uvrstile Esensu među glavne beauty favorite. Proizvodi Esense Mediterane mogu se naći u 600 kozmetičkih salona na području Hrvatske te u brojnim wellnessima u zemljama regije.
Osim izvanrednih proizvoda u Esensi Mediterani također se mogu pohvaliti kreacijom najvećeg wellness spa & beauty programa.

Esensa Mediterana profesionalni wellness & spa program

Esensa Mediterana wellness & spa program

« Dobrodošli ste u naš Esensa Mediterana profesionalni wellness i spa program, gdje s ponosom predstavljamo naše izvanredno znanje, iskustvo i programe obuke za wellness osoblje.
Naše edukcije su ciljane te kreću od prijema i dobrodošlice gostima do kreiranja spacijalnog protokola spa tretmana za lice i tijelo. Specijalni fokus stavljamo na povećanje kvalitete wellness usluga i prolazimo detaljno psihologiju napredne prodaje i bookinga, koji uz naše stručno vodstvo i konzultacije značajno povećavaju promet svakog wellnessa.

Esensa Mediterana wellness & spa program


S preko 25 godina iskustva u radu s najboljim beauty, wellness i spa centrima od Jadrana do Njemačke, usavršili smo svoje vještine i znanje kako bismo pružili vrhunske usluge koje nadilaze očekivanja.

Valamar Lacroma hotel – beauty zona

Naše kozmetičarke te wellness terapeuti koriste naš ekskluzivni profesionalni kozmetički brend Esensa Mediterana, koji predstavlja originalnu sinergiju talasoterapije, aroma i fitoterapije višestruko nagrađenu najvećim priznanjima od Amerike do Europe i Azije.

Kroz našu predanost izvrsnosti i posvećenost korištenju samo prirodnih sastojaka, etablirali smo se kao vodeći u wellness i spa industriji Hrvatske.
Pridružite nam se na ovom putovanju prema wellbeing opuštanju i pomlađivanju duše i tijela, gdje je svaki tretman osmišljen kako bi poboljšao vaše blagostanje te vam omogućio da se osjećate osvježeni i revitalizirani.» – Ivana Legović, ph.lab.,cosmetologist, Dermoestetik Group.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri