Oprema

Skeyndor Mesoinfusion – uređaj za mezoterapiju bez bola

Sponzorirani članak

Skeyndor Mesoinfusion kombinira različite tehnike rada koje omogućuju prodiranje i zadržavanje aktivnih sastojaka u mezodermu

Virtualna mezoterapija je revolucionarna estetska, nekirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka u vodenoj otopini uvodi u središnji dio kože, mezoderm, bez upotrebe igala. Na tržištu postoje različiti uređaji za virtualnu mezoterapiju, s različitim kombinacijama struja. Različite su i dubine prodiranja aktivnih sastojka, što utječe na dobivene rezultate.

Skeyndor Mesoinfusion


Specifičnost Skeyndor Mesoinfusion tretmana je istovremena upotreba dviju vrsta struja (galvanska i elektromagnetska), kombinacija različitih tehnika rada koje omogućuju prodiranje i zadržavanje aktivnih sastojaka u mezodermu te kombinacije aktivnih sastojaka mezokoncentrata koji se koriste u tretmanima.

Skeyndor Mesoinfusion

Četiri tehnike

1. AKTIVIRAJUĆA STRUJA koristi se za aktivaciju i vaskularizaciju tkiva. Potiče mikrocirkulaciju i stvara preduvjete za bolju apsorpciju aktivnih sastojaka. U prvoj fazi dolazi do razdvajanja lipida u stratum corneumu (flip-flop mehanizam).

Skeyndor Mesoinfusion

2. HIDROELEKTROFOREZA je tehnika koja koristi pulsirajuću struju za otvaranje lipida i stvaranje ionskih kanala u koži. Podešavanjem polariteta na uređaju pojačava se učinak privlačenja aktivnih sastojaka s električnim nabojem. Bitno je samo slijediti upute na uređaju.

3. ELEKTROPORACIJA je metoda koja koristi kontrolirane električne impulse za postizanje povećane propusnosti stanične membrane, dopuštajući ulaz u stanicu određenim molekulama, za koje membrana inače nije propusna.

Skeyndor Mesoinfusion

4. KRIOTERAPIJA hlađenjem usporava cirkulaciju i time osigurava da aktivne komponente ostanu u mezodermu. Vraća lipide u početni položaj, odnosno vraća kožu u balans.

Skeyndor Mesoinfusion

Skeyndor Mesoinfusion tretmani

U Skeyndor Mesoinfusion tretmanima koriste se mezokoncentrati, pomiješani s faktorima prijenosa. Oni povećavaju hidraciju u rožnatom sloju kože za 100% u sljedećih nekoliko sati i poboljšavaju prolazak struje kroz kožu.

  • MESOFILLER tretman – preporučuje se za tretiranje vertikalnih bora i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Mezokoncentrat sadrži mikrokolagen koji djeluje kao faktor epidermalnog rasta, liposomne polifenole i mikroalge.
  • MESOBT LIFT tretman – preporučuje se kod mimičkih bora i daje lifting efekt. Mezokoncentrat sadrži peptide za opuštanje mišića komplementarne aktivnosti.
  • MESOBRIGHT tretman – preporučuje se za ujednačenje tena, posvjetljivanje hiperpigmentacijskih mrlja i prevenciju nastanka novih. Daje licu sjaj i smanjuje otvorene pore. Mezokoncentrat sadrži ionizirani vitamin C i fosfinsku aminokiselinu.
  • MESOSLIM tretman u kojem se koristi mezokoncentrat na bazi ekstrakata artičoke, laminarije i dekapeptida – preporučuje se za tretiranje lokalnih masnih naslaga, povezanih ili nepovezanih sa zadržavanjem vode.
Skeyndor Mesoinfusion


PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri