Savjeti i preporuke

Kako dodatno olakšati poslovanje uz Merlin Beauty

Sponzorirani članak

Kompletno softversko rješenje za kozmetičke salone i SPA centre

Želite li, primjerice, saznati iznos prosječnog računa u svakom trenutku po svakom zaposleniku? Jednim klikom miša dobit ćete taj iznos na ekranu. Ali, ukoliko ste zainteresirani za detaljnije i učinkovitije upravljanje poslovanjem salona možda je vrijeme da otkrijete Merlin Beauty. Radi se o kompletnom softverskom rješenju za kozmetičke salone i SPA centre. Merlin Beauty je odgovor na pitanje kako dodatno olakšati poslovanje u salonu ili spa centru.

Merlin Beauty je cjelovito, personalizirajuće, dugotrajno rješenje, prilagodljivo svim vašim potrebama i trenutnim promjenama oko uvođenja eura kao službene valute. S Merlinom nemate nikakve potrebe za uređivanjem vaših cjenika nakon Nove godine. Sustav će sve automatski odraditi za vas prema vašim željama. Na vama je samo da odaberete koji model promjene cjenika želite i želite li automatsko povećanje cijena ili ne.

Zašto je važno imati dobar softver za fiskalnu blagajnu

U komercijalnoj djelatnosti kao što je pružanje kozmetičkih usluga potrebno je imati blagajnu. Pri tome je osobito važan solidan i pouzdan računalni program, softver, u sklopu kojeg je i fiskalna blagajna. Upravo taj alat omogućuje vam ne samo naplatu vaših usluga i proizvoda te ispis gotovinskih računa, već i analitičko upravljanje blagajnom te kompletnu evidenciju klijenata, ali i zaposlenika.

Koje su glavne prednosti dobrog softvera za fiskalnu blagajnu

Softver za fiskalnu blagajnu ima puno prednosti. Kao profesionalac koji uglavnom posluje s klijentima možete ih iskoristiti za profesionalniji odnos s njima. Doista, softver za fiskalnu blagajnu unutar same blagajne nudi opcije upravljanja različitim aspektima, od preporuke i prodaje proizvoda i usluga do jasno vidljive i detaljne statističke evidencije klijenta.

To nije samo učinkovit alat za upravljanje blagajnom, za generiranje gotovinskih računa. Nudi vam i praćenje pruženih usluga po zaposleniku kako bi se osiguralo detaljno praćenje poslovanja i jasan učinak cijelog tima. Ovaj softver za fiskalnu blagajnu također nudi upravljanje datotekama klijenata. Omogućuje vam da za svakog klijenta imate datoteku s pregledom i evidencijom dolazaka. Tu su i pojedinosti o korištenju različitih usluga te eventualnim željama i preferencijama vaših klijenata.

Softver za fiskalnu blagajnu također vam omogućuje da osigurate lojalnost vaših klijenata kroz individualno postavljanje nagrađivanja zahvaljujući programu vjernosti. Osim toga, dobar softver može vam omogućiti i upravljanje ciljanim marketingom za poboljšanje poslovanja slanjem automatiziranih personaliziranih poruka putem pošte, e-maila ili SMS-a.

To vam otvara dodatne mogućnosti upravljanja različitim aspektima poslovanja koji se primjerice tiču popunjavanja slobodnih termina ili neaktivnih perioda u salonuakcijskih usluga ili prodaje zaliha proizvoda, a sve u interesu većeg prihoda salona.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri