Njega kože

Prirodni “otrov” – novi eliksir mladosti, lifting i opuštanje

Seka Zebić, Mr. ph.

Biti lijep – želja je kojoj teži gotovo svatko od nas, a znanost nam u borbi protiv bora i starenja nudi i “otrov” koji briše bore, novi eliksir mladosti

Otkad je svijeta i vijeka žene su, ali i muškarci, spremne podnijeti razne žrtve kako bi ostvarile ideal ljepote društva u kojem žive. Svjedoci smo neobičnih metoda, bizarnih tretmana za kojima su žene kroz povijest posezale nastojeći nadvladati godine i sačuvati ljepotu. Nešto iznimno, što je  znanstveno potvrđeno i dokazanog djelovanja, jest “otrov” – novi gen mladosti.

Pa ako su nam štetni puderi s olovom za izbjeljivanje lica ili iznimno otrovna biljka koja se u obliku kapi za oči koristila za postizanje širokih i crnih zjenica iz današnje perspektive izgledali čudni, štetni i opasni i ako uzmemo u obzir novu supstancu i njena djelovanja, Youth Venom ili µ-CONOTOXIN III tada nam ta sredstva izgledaju sasvim bezazleno. Ipak, suvremena znanost potvrdila je djelovanje ove supstance i njenu potpunu sigurnost primjene.

µ-CONOTOXIN III, snažni gen dobiven iz školjke Conusuklanja znakove starenja smanjujući vidljivost čak i najdubljih bora i linija na licu.

 

O povezanosti školjke i ljepote možda najbolje svjedoči slavna Botticellijeva Venera, čuvena slika nastala u 15. stoljeću, na kojoj je prikazana Afrodita, božica ljubavi i ljepote u grčkoj mitologiji, koja naslikana u školjci izlazi iz mora dok je dočekuje proljeće. Očito školjka nije odabrana slučajno.

Današnji standardi ljepote kojima je prožet svijet mode, zabave i medija dostupni su gotovo svakoj ženi i muškarcu. Posljednjih godina znanost neumorno traga za očuvanjem vječne mladosti.

Bore glavni neprijatelji mladosti i ljepote

Na licu nastaju tragovi godina i umora. Danas ih možemo prevladati i doslovno izbrisati supstancom koja je za bore istinski “otrov” – koja je upravo zbog svog djelovanja na bore nazvana “otrovom mladosti”, ne podrazumijevajući supstancu pravim otrovom kako inače otrovi djeluju. Ta je supstanca smrtonosna samo za bore i tragove starenja. Bore se dijele na dinamičke (one nastale mimikom) i statičke (nastale usporedno sa starenjem). Novi “otrov mladosti” intenzivan je tretman protiv dubokih staračkih bora i bora mimike.

 µ-CONOTOXIN III ima iznenađujuću mogućnost trenutnog opuštanja i zaglađivanja kože. ‘Ubija’ znakove starenja, umanjujući vidljivost najdubljih bora i linija na licu. Sa svojim 3D relaksirajućim djelovanjem, opušta mikrokontrakcije kože i smanjuje broj, volumen i dubinu bora, čak i onih najdubljih i najukorijenjenijih. Sadrži snažan “otrov” kojeg proizvodi školjka Conus. Tu je i glukan, preteča hijaluronske kiseline i staničnih prijenosnika koji štiti vitalne funkcije stanica i održava komunikaciju među stanicama kože, stimulira proizvodnju elastina i kolagena.

Riječ znanosti

µ-CONOTOXIN III klinički je ispitan te je potvrđeno njegovo 3D opuštajuće djelovanje, opušta mikrokontrakcije kože, smanjuje broj, volumen i dubinu bora.

Dostupan je u serumu i u maski čiju teksturu koža brzo upija, daje ugodan i trenutačno vidljiv osjećaj maksimalne zaglađenosti i čvrstoće. Serum se upotrebljava svaki dan, ujutro i navečer. Namijenjen je svima, i ženama i muškarcima, bez obzira na životnu dob. Uz glukan sadrži i jojobu te hijaluronsku kiselinu. Maska se koristi u profesionalnom tretmanu uz masažu mladosti. U profesionalnom tretmanu serum se primjenjuje uz hot ston masažu, kojom se djeluje na akupunkturne točke, a potezima na protok energije i limfe, što cijeli tretman čini prirodnim liftingom lica.

Osim toga, s maskom se radi Skin energy masaža – japanska lifting masaža. Ukupan rezultat je poboljšanje čvrstoće kontura lica i opuštenih linija, zaglađivanje dubokih bora, ugodna zategnutost, glatkoća i mladenački izgled kože. I ranije su neke kozmetičke kuće u svojim proizvodima koristile ekstrakte dobivene iz školjke, no njihov učinak ograničavao se na površinsko djelovanje. µ-CONOTOXIN III djeluje u dubokim strukturama kože.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri