Tretmani

Guinot Visible Age Reverse

Sponzorirani članak

Inovacija u anti-ageingu; korak naprijed u borbi protiv znakova starenja

Sve veća potražnja u industriji ljepote za kvalitetnim rješenjima protiv starenja i znakova starenja na koži, posebno među ženama, postala je izazov koji trenutna kozmetika i metode njege kože često ne mogu u potpunosti zadovoljiti. Stoga se ljudi okreću naprednijim, inovativnim tretmanima.

Guinot Visible Age Reverse predstavlja inovaciju u anti-ageingu koja ima za cilj razviti novu kožu povećavanjem protoka krvi do površine, obnavljajući ten za mlađi, puniji i definiraniji izgled. Kreiran je i razvijen od strane pionira francuskog estetičara i doktora farmacije dr. JDM-a. Ovaj napredni, inovativni tretman nudi održivu alternativu konvencionalnim anti-ageing tretmanima i procedurama.

Guinot Visible Age Reverse – neinvazivna 30-minutna facialna procedura u tri koraka

Guinot Visible Age Reverse je neinvazivna 30-minutna facialna procedura koja djeluje na povećanje protoka krvi do površine kože. Razvija se nova koža, povećavajući debljinu epidermisa za 28%. To rezultira osvježenim, pomlađenim, zaglađenim tenom sa značajno smanjenim znakovima starenja.
Protokol tretmana uključuje tri bitna koraka koji omogućuju vidljivo i trajno suzbijanje znakova starenja kože.

Tri koraka protokola

Guinot Visible Age Reverse 1.korak
  • Poticanje regeneracije epidermisa putem Age Influx koncentrata
  • Zaglađivanje kože pomoću Vibrolissante elektrode
  • Izjednačavanje dermisa putem difuzije frekvencije putem Vibrodermie elektrode.
Guinot Visible Age Reverse 2. i 3. korak

Neposredno nakon tretmana, mogu se vidjeti učinkoviti rezultati anti-ageinga na kritičnim područjima zahvaćenim starenjem: bore na čelu i linije između obrva, bore oko očiju, nazolabijalne bore, bore oko usta te bore na vratu.

Guinot Visible Age Reverse prije poslije

Guinot Visible Age Reverse tretman može biti prilagođen kako bi se fokusirao na specifična područja koja zabrinjavaju klijenta. Time omogućuje vrlo napredne rezultate na tim područjima, a ženama pruža tretman potpuno prilagođen njihovim potrebama.

Ovaj tretman svjetski je ekskluzivitet koji se može pronaći samo u certificiranim Guinot salonima ljepote.
Ovaj inovativni tretman predstavlja korak naprijed u borbi protiv znakova starenja. Nudi revolucionarnu metodu za njegu kože, s izvrsnim rezultatima i dokazuje svoju prednost kroz zadovoljstvo klijenata i stručnjaka iz industrije ljepote.

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri