Tretmani

Novi koncept tretmana za čišćenje lica i pilinga

Sponzorirani članak

Skeyndor u svojim profesionalnim pilinzima i preparatma za čišćenje lica koristi prebiotike i postbiotike koji balansiraju mikroorganizme na koži

Mikrobiom je nevidljivi ekosustav mikroorganizama koji se nalazi na našem tijelu, a odgovoran je za njezino zdravlje. Uravnoteženi mikrobiom osnovni je preduvijet zaštite od vanjskih štetnih utjecaja i garancija bržeg oporavka kože. Stoga Skeyndor u svojim profesionalnim pilinzima i preparatma za čišćenje lica koristi prebiotike i postbiotike koji balansiraju mikroorganizme na koži.

Expert Cleanse – metoda dvostrukog čišćenja lica

EXPERT CLEANSE PRO je linija za profesionalni tretman čišćenja lica i pripremu kože za daljnji tretman. Formulirana je kao dvostruka metoda čišćenja, s prebioticima i postbioticima koji jačaju i štite mikrobiotu kože. Bazira se na konceptu CLEAN kozmetike, s biorazgradivim sastojcima i ambalažom koja se može reciklirati. Brine o vašim klijenticama, ali i o očuvanju okoliša.

9 jednostavnih koraka znatno će vam olakšati rad i osigurati željeni rezultat

Površinsko čišćenje kože

KORAK 1 – MICELAR BIPHASIC – Odstranjivač make upa koji uklanja ostatke make upa, čak i vodootpornog. Sadrži uljne micele biljnog podrijetla.

KORAK 2 – URBAN MICELAR BALM-TO-OIL – Micelarni balzam s prirodnim emolijensima, mikroemulzijskim surfaktantom i ekstraktom đumbira odstranjuje ostatke make upa i nečistoće koje su se akumulirale na površini kože.

Dubinsko čišćenje

KORAK 3 – Ovisno o tipu kože, odaberite MATTIFYING FOAM-IN-GEL ili RICH FOAM-IN-MILK koji dubinski uklanjaju nečistoće i štite kožnu floru. Sadrže ultranježni prirodni surfaktant, agens za pjenjenje iz jabuke i postbiotički ferment.

Obnova

KORAK 4 – Obnavljajući piling sa 30% kiselinama (glikolna, laktična, citrična) ili enzimatski piling. Olakšava apsorpciju aktivnih sastojaka i ekstrakciju.

Čišćenje

KORAK 5 – Tekući gel (Scaling gel) sa alkalnom formulom (pH 8.5) sadrži jantarnu kiselinu za otvaranje pora i levulinsku kiselinu koja ima dezinfekcijska svojstva. Znatno olakšava ekstrakciju.

KORAK 6 – Ekstrakcija

Smirivanje kože

KORAK 7 – Fluid nakon ekstrakcije dezinficira, smiruje kožu i sužava pore.
Sadrži postbiotički ferment, betain, levulinsku kiselinu i biljne ekstrakte.

KORAK 8 – Umirujuća maska za lice učinkovito ujednačuje, umiruje kožu i zatvara pore. Sadrži mineralnu podzemnu morsku vodu iz Bretanje, bisabolol i kaolin.

KORAK 9 – Rebalansirajuća maglica s mineralnom podzemnom morskom vodom iz Bretanje i prebiotičkim oligosaharidima štiti kožnu floru od vanjskih zagađenja.

Osim proizvoda za profesionalni tretman, postoji i linija za kućnu njegu.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Probiome Peel – jedina linija snažnih pilinga koja regenerira i njeguje kožu

PROBIOME PEEL je profesionalna linija koja se sastoji od 5 visokoučinkovitih pilinga formuliranih sa specifičnim kombinacijama kiselina koje su namijenjene različitim stanjima kože. Sadrži multibiotički kompleks s prebioticima i postbioticima koji rebalansira mikrobiom i pomaže u obnovi kože nakon dubinske eksfolijacije.

Koji piling odabrati?

Tretman PROBIOME PEEL provodi se u sljedeće 4 faze:

FAZA 1 PRE PEEL faza – Priprema kože radi se s losionom koji sadrži laktičnu i levulonsku kiselinu za skidanje lipida, čime se omogućuje bolje prodiranje i ujednačeno djelovanje pilinga. Sadrži pH koji ublažava djelovanje kiselina. Na osjetljivo područje oko očiju, usana i nosnica nanosi se tanak sloj zaštitnog balzama.

FAZA 2 – PILING faza – u 2. fazi nanosi se piling odabran prema tipu i problematici kože.

FAZA 3 – POST PEEL faza – Umirujući losion vraća pH i obnavlja prirodne emolijense kože koji su bili uklonjeni prilikom skidanja lipida. Revitalizirajući multivitaminski booster njeguje i revitalizira kožu nakon eksfolijacije.

FAZA 4 – ZAVRŠNA faza – Za završetak tretmana koristi se multibiotički kompleks koji stvara zaštitni film na koži i tako regulira kožnu floru, jača barijerne funkcije, stimulira prirodne obrambene mehanizme i potiče regeneraciju kože.

Nakon tretmana klijentici se preporučuje komplet za kućnu njegu i zaštitu kože u trajanju od 7 dana, što doprinosi djelovanju i rezultatima samog tretmana.

Tretmani su potpuno sigurni i jednostavni za uporabu i daju odlične rezultate već nakon prve primjene.

1. tretman bora – čeone bore
Age smoothing peel
1. tretman proširenih pora
Pore polishing peel
1. tretman pigmentacija
Advanced lightening peel

PROČITAJTE JOŠ

Klikom na sliku naslovnice, prelistajte novi broj:

Sponzorirano:

Sponzorirano:

PRIJAVITE SE ZA NEWSLETTER

PREDNOSTI NEWSLETTERA

  • saznajte prvi o novitetima iz vaše branše
  • iskoristite posebne ponude i pogodnosti koje pružaju naši partneri